Verzenden en retourneren

In het kort:

  • Gratis verzending vanaf €20,-
  • Alles wordt binnen 1-4 werkdagen verzonden.
  • Posters verzenden we via PostNL (incl. Track & Trace).
  • Ansichtkaarten en kalenders verzenden we via briefpost.
  • Retourneren kan tot 14 dagen, retourkosten zijn voor eigen rekening
  • Retourneren is niet mogelijk bij een ontwerp op maat.
  • Retouradres posters: Schaperlaan 20, 3705KH Zeist.
  • Retouradres ansichtkaarten en kalenders: Himalaya 118, 3524XH Utrecht.

Verzenden

Alle bestellingen worden binnen 1-4 werkdagen verwerkt en verzonden. Bestellingen worden niet verzonden of afgeleverd op feestdagen. Onze ansichtkaarten en kalenders worden verzonden via briefpost. De posters gaan via pakketpost (PostNL) met Track & Trace.

Als wij een groot aantal bestellingen hebben, kunnen zendingen een aantal dagen vertraging oplopen. Als uw bestelling aanzienlijk wordt vertraagd, nemen we contact met u op via e-mail.

Verzendkosten van uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen. De verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het artikel. Vanaf €20 rekenen we geen verzendkosten.

Let op, PostNL levert op maandag geen briefpost af. Dit houdt in dat u soms pas op dinsdag uw bestelling in huis heeft als deze wordt verzonden per briefpost. 

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het annuleren heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wanneer je dit doet krijg je het volledige bedrag van je bestelling inclusief je verzendkosten teruggestort.

Helaas is het niet mogelijk om een ontwerp op maat te retourneren. Dit is omdat dit ontwerp speciaal voor jou gedrukt is en we het niet opnieuw kunnen verkopen.

De retourkosten komen wel voor eigen rekening. Deze bedragen meestal tussen de € 3 en € 7,50 per pakket. We raden aan hiervoor op de website van PostNL te kijken.

Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van ons herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via aukegrint@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten als het product in goede orde retour ontvangen is.